Asiakaskokemukset

Asiakkaiden kokemuksia Futurigon palvelusta

Myimme todella huonokuntoisen kaksion Töölöstä Futurigolle. Asunto vaati täydellisen remontin. Emme halunneet alkaa itse remontoimaan asuntoa, koska olimme varanneet jo toisen asunnon. Saimme asunnosta haluamme hinnan ja kauppa sujui vaivatta. Yhteydenotosta kaupat tehtiin 10 päivää myöhemmin. Olemme todella tyytyväisiä, koska pääsimme muuttamaan uuteen asuntoon ja saimme asua vanhassa asunnossa uuden kodin valmistumiseen saakka. Oli helpottavaa, ettei meidän tarvinnut alkaa etsimään väliaikaista asuntoa. Suosittelemme lämpimästi.

– Sanna ja Jukka, Eira, Helsinki

Saimme perinnöksi sisaruksieni kanssa tätini ison kolmion Kalliosta. Asunto oli tyydyttävässä kunnossa. Asunnolle ei ollut käyttöä ja päätimme myydä asunnon. Osa sisaruksista asuu ulkomailla ja elämäntilanteet ovat erilaisia. Otimme yhteyttä Futurigoon. Heidän asiantuntija kävi katsomassa asuntoa ja saimme heiltä järkevän tarjouksen. Kaupat toteutettiin nopeasti ja se oli meille stressitöntä. He hoitivat kaikki kauppaan liittyvät asiat. Huomattavasti parempi vaihtoehto tavanomaiseen kiinteistövälittäjän toimintaan verrattuna.

– Marjatta, Kallio, Helsinki

Olimme suunnitelleet jo pitemmän aikaa muuttoa pienempään asuntoon Helsinkiin. Asuimme omakotitalossa Espoossa. Asunto kaipasi erilaista remontointia yhä enemmän. Kävimme keskustelua kolmen eri kiinteistövälittäjän kanssa, mutta emme päässeet asiasta yhteisymmärrykseen. Pyysimme tarjouksen myös Futurigolta ja hyväksyimme sen suoraan. Kauppaan ei liittyvät tarpeetonta odottelua ja se oli kaikin puolin selkeä. Kaupasta meidän ei tarvinnut huolehtia vaan yritys teki kaikki tarvittavat myyntivalmistelut. Ammattitaitoisesti hoidettu.

– Juhani, Mankkaa, Espoo

Futurigo Oy

Karjakatu 21 B 1
90100 OULU
012 345 67890