Kysymykset & Vastaukset

1. Mihin maksamanne asunnon hinta perustuu Helsingissä?

Maksamme kilpailukykyisen hinnan pääkaupunkiseudun asunnoista. Hintaan vaikuttaa sijainti Helsingissä, kunto, kiinteistön ikä, tulevat remontit ja alueen markkinatilanne. Hinta muodostuu toteutuneiden asuntokauppahintojen ja asuntokohtaisten seikkojen perusteella. Yhtiö ei osta kaikkia asuntoja.


2. Minkälaisia kustannuksia asunnon myyntiin liittyy Helsingissä?

Myynti on asunnon ja kiinteistön omistajalle ilmaista. Myyjälle ei koidu mitään kuluja tai palkkioita. Ostaja hoitaa kaikki myyntiin liittyvät kulut.


3. Millä tavalla kiinteitövälittäjien malli eroaa teidän toimintamallista?

Kiinteistövälittäjät listaavat toisten omistamia asuntoja ja saavat välityspalkkion välitystoiminnasta. Emme ole kiinteistönvälittäjiä. Tämän vuoksi myynnistä ei synny myyjälle mitään kustannuksia. Ostamme asuntoja ja kiinteistöjä käteiskaupalla. Kiinteistöt remontoidaan, myydään tai vuokrataan.


4. Miten yhteydenottoni velvoittaa minua, kun lähetän teille tietoja ja tarjouspyynnön?

Yhteydenotto ja tarjouspyyntö ei velvoita sinua millään tavalla. Kaikki yhteystiedot ja pyynnöt käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille.


5. Kuinka voin myydä asuntoni tai kiinteistöni nopeasti Helsingissä?

Sen voi tehdä monella tavalla. Saat tarjouksen yritykseltämme, joka sopii sinun tilanteeseesi. Toinen mahdollisuus on myydä asunto välittäjän kautta. Välittäjän kautta tapahtuva myynti on kalliimpi ja kestää kauemmin.


6. Ostatteko kaiken tyyppisiä asuntoja Helsingissä?

Ostamme kerrostalohuoneistoja, rivitalohuoneistoja ja omakotitaloja. Autamme kiinteistön omistajia, jotka haluavat varman ostajan ja nopean kaupan.


7. Kuinka kauan asunnon myynti kestää Helsingissä?

Me ostamme asunnon ja kiinteistön nopeasti. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovitaan myyjän kanssa joustavasti kaupantekopäivä. Kauppa toteutetaan myyjän pankissa. Ajan sovittamiselle ja myyntiasiakirjojen valmistelulle varataan aikaa muutamia päiviä.


8. Pitääkö minun hyväksyä tarjous?

Sinulla on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous. Haluamme, että kumpikin osapuoli hyötyy kaupasta. Jos et ole tyytyväinen, voit myydä asuntosi jotakin muuta kautta.


9. Voinko myydä asuntoni tai kiinteistöni Helsingissä, jos se on vuokrattuna?

Ostamme myös vuokrattuja kiinteistöjä. Sovimme vuokralaisten kanssa jatkosta oston jälkeen. Usein vuokrasuhde jatkuu ja siihen ei tule muutoksia.

Futurigo Oy

Karjakatu 21 B 1
90100 OULU
012 345 67890